Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 59 záznamů.  1 - 10dalšíkonec  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Marketingové aktivity Dalešického cukrářství
Vidlák, Vojtěch ; Mucha,, Martin (oponent) ; Mráček, Pavel (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá rozborem marketingového mixu společnosti Dalešické cukrářství. Teoretická část rozebírá základní pojmy marketingu, marketingový mix a jeho nástroje a rozdíly v marketingovém mixu u společnosti podnikající ve službách. Analytická část je tvořena seznámením se společností, analýzou marketingového prostředí a marketingového mixu. Východiskem jsou pak návrhy ke zlepšení marketingového mixu.
Objednávkový systém pro cukrárnu U mlsné kočky
Zikmund, Vojtěch ; Laryš, František (oponent) ; Dydowicz, Petr (vedoucí práce)
Bakalářská práce na základě analýz navrhuje objednávkový systém pro cukrárnu. Cílem je objednávkový systém, ve kterém bude cukrárna moci spravovat nabízené produkty i objednávky těchto produktů. Kromě organizace bude v závěru také dosaženo úspory provozních nákladů na provoz webových stránek a bude vytvořena moderní webová prezentace.
Podnikatelský plán pro založení cukrárny
Vašulínová, Kateřina ; Němcová, Radka (oponent) ; Bayerová, Vladimíra (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá podnikatelským plánem pro založení cukrárny. Cílem této práce je zpracování podkladů k zahájení podnikatelské činnosti v oblasti výroby a prodeji cukrářských produktů. Teoretická část vymezuje základní pojmy související s podnikáním a rozebírá strukturu podnikatelského plánu. Praktická část je zaměřena na analýzu prostředí a na konkrétní vypracování podnikatelského plánu.
Podnikatelský plán na založení cukrárny
Vaníčková, Petra ; Martinovičová, Dana (oponent) ; Luňáček, Jiří (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá vypracováním podnikatelského záměru pro založení cukrárny. V první části budou vysvětleny základní pojmy a teoretická východiska pro zpracování podnikatelského záměru. Druhá část bude zaměřena na analýzu prostředí a vypracování konkrétního podnikatelského plánu. Součástí je návrh sortimentu, úprava interiéru a propagace cukrárny.
Obnova zámku a panského dvora ve Vážanech nad Litavou
Morongová, Lenka ; Ing. arch. Petra Žalmanová, Ph.D (oponent) ; Šindlar, Jiljí (vedoucí práce) ; Struhala, Karel (vedoucí práce)
Cílem bakalářské práce byla obnova zámku a panského dvora ve Vážanech nad Litavou. Stavba se nachází v obci Vážany nad Litavou ležící přibližně 3 kilometry jihozápadně od Slavkova u Brna. Stavba je situována na jihozápadě vsi a nalezneme jej ve staré zástavbě obce. Objekt je dvoupodlažní a částečně podsklepený. Střecha nad jednopodlažní částí je sedlová a nad dvoupodlažní částí je polovalbová. Součástí střechy jsou dva vikýře. Stavba není kulturní památkou. Sídlo bylo zbudováno jezuity v 80. letech 16. století. V 70. letech 18. století dochází ke zrušení jezuitského řádu a statky přebírá studijní fond. Od roku 1950 byl objekt ve vlastnictví JZD. Budova je dnes využívána jen z malé části. Jsou zde umístěné služby (nehtové studio a obchod s textilem) a některém místnosti slouží pro místní spolky (myslivci a chovatelé). Cílem mého návrhu bylo dát stavbě původní podobu – tedy očistit ji od konstrukcí potlačující její historický vzhled. Dojde také k výměně výplně okenních a dveřních otvorů a střešní krytiny. Vzniknou nové šambrány kolem oken a dveří, klempířské prvky a římsy. V rámci obnovy bude změněn účel využívání stavby, a to na výrobní objekt (výroba makronek a bylinných produktů), cukrárnu a šicí dílnu, která bude zpracovávat sušené byliny. Ty se budou pěstovat na zahradě.
Podnikatelský plán - zřízení cukrárny
Velová, Petra ; Rompotl, Jaroslav (oponent) ; Bočková, Nina (vedoucí práce)
Zaměřením této bakalářské práce je návrh a sestavení podnikatelského plánu pro založení cukrárny v Mladé Boleslavi. Tato bakalářská práce rozpracovává podnikatelský plán od teoretických základů, přes analýzu současné situace až po samotný návrh podnikatelského plánu.
Podnikatelský záměr pro rozvoj cukrárny
Réblová, Monika ; Ing.Irena Adamusová (oponent) ; Konečná, Zdeňka (vedoucí práce)
Hlavním cílem diplomové práce je návrh strategie malé cukrárny. Práce navrhuje změny, které by pomohly cukrárně v jejím dalším rozvoji. Nejdříve je práce zaměřena na teoretické poznatky, které jsou následně v praktické části využity při analýze současného stavu.
Podnikatelský záměr - vybudování cukrárny
Běloušková, Jana ; Langášek, Libor (oponent) ; Mikulec, Luděk (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá vypracováním podnikatelského záměru na vybudování cukrárny, která bude poskytovat nejen cukrářské výrobky, ale i celý sortiment ostatních výrobků, které do obdobných prodejen patří. Cukrárna bude vybudována v rodinném domě v obci Těšany, součástí návrhu jsou i stavební úpravy a vybavení interiéru.
Podnikatelský plán na založení cukrárny s ruční výrobou v Šumperku
Rambousková, Ivona ; Ptáček, Roman (oponent) ; Bumberová, Veronika (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu pro založení cukrárny s ruční výrobou ve městě Šumperk. První, teoretická část práce, je zaměřena na vymezení základních pojmů v oblasti myšlenky a vymezení činnosti, podnikatelského plánu a jeho struktury, zejména pak analytických a evaluačních metod využitých ve druhé kapitole. Analytická část práce obsahuje zpracování analýz vnějšího, oborového a vnitřního prostředí za pomocí sběru sekundárních a primárních dat formou vlastního marketingového průzkumu u potencionálních zákazníků. Návrhová část detailněji vypracovává zvolenou strategii a navazující dílčí části plánu pro založení cukrárny tak, aby byl projekt realizovatelný a životaschopný.
Podnikatelský plán na založení cukrárny s ruční výrobou v Šumperku
Rambousková, Ivona ; Ptáček, Roman (oponent) ; Bumberová, Veronika (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu pro založení cukrárny s ruční výrobou ve městě Šumperk. První, teoretická část práce, je zaměřena na vymezení základních pojmů v oblasti myšlenky a vymezení činnosti, podnikatelského plánu a jeho struktury, zejména pak analytických a evaluačních metod využitých ve druhé kapitole. Analytická část práce obsahuje zpracování analýz vnějšího, oborového a vnitřního prostředí za pomocí sběru sekundárních a primárních dat formou vlastního marketingového průzkumu u potencionálních zákazníků. Návrhová část detailněji vypracovává zvolenou strategii a navazující dílčí části plánu pro založení cukrárny tak, aby byl projekt realizovatelný a životaschopný.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 59 záznamů.   1 - 10dalšíkonec  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.